Primera Nit de Cinema Solidari als Cinemes Texas, dimecres 6 de juliol 2016.

cinemes texas entrada

El proper dimecres 6 de juliol els cinemes Texas, Matterfilm, Desnivel i l’Associació d’Alpinistes amb Càncer presenten la “Primera nit solidària als Cinemes Texas “La muntanya i la vida”. La muntanya, el medi ambient i la vida seran el fil conductor d´una nit molt especial.

Durant l’acte es presentarà l’Associació d’Alpinistes amb Càncer i comptarà amb la presència de personalitats del món de la muntanya, el turisme al sud de França i l’ecologia.

Es projectaran dos curtmetratges multipremiats a nivell internacional de temàtica humanitària i ecologista com són “Pasos” i “Prohibido Escalar”. Com a projecció central tindrà lloc l’estrena en cinema del film documental “A World Unseen”, protagonitzat per Leonardo Di Caprio i Alejandro Gonzalez Iñárritu, que dissecciona de manera brillant el procés creatiu, la psicologia i els missatges que s’amaguen al darrera del rodatge al Canadà de la prestigiosa “The Revenant (El Renacido)”.

Juntament amb les projeccions, es presentarà el darrer llibre de Víctor Riverola i Juanjo Garbizu dedicat al Pirineu Francès. A l’acte tindrà lloc un parlament de diverses autoritats del sud de França, que posaran de manifest la importància de preservar les nostres muntanyes, la vida a la natura i el turisme sostenible. Es servirà una copa de vi, cava o cervesa a tots els assistents, que podran col.laborar a nivell solidari amb la compra de llibres i samarretes.

El 30% de tota la recaptació de la nit es destinarà a l’Associació d´Alpinites amb Càncer, que està construint en aquests moments un hospital per a nens i mares joves a Kathmandú (Nepal).