Primera edició de la Gimcana de Nadal A Gràcia Ho Trobes amb Les Carteres Reials

A partir d’aquest dimarts 01 de desembre i fins diumenge 13 qui vulgui podrà a la Gimcana de les Carteres Reials de la mà del market place A Gràcia Ho Trobes i de la Fundació Festa Major de Gràcia. Es tracta d’un joc per a fer en família que consisteix a completar una de les set rutes programades pels barris de Gràcia, visitant els aparadors dels comerços participants i descobrint de quin color és l’estrella que s’hi amaga i a quina cartera reial pertany: Ona (blau), Sitar (verd) i Estel de Foc (vermell).

La Gimcana de les Carteres Reials |

Cada ruta és una passejada per un grup de comerços situats en una mateixa zona del districte, un recorregut que amb una hora i mitja ens farà descobrir comerços i alhora passar una bona estona. Els comerços de la ruta tindran a la vista dels participants la seva estrella, i hauran d’apuntar al formulari a quina cartera reial pertany. Una vega omplert s’ha d’enviar a l’organització per a la seva validació i participació en el sorteig. Tant les bases com la llista de premis i els formularis de participació els trobareu a la web de A Gràcia Ho Trobes. En total aquesta primera edició de la Gimcana tindrà més de 1000 € en premis per als participants, donats per les entitats i els comerços de Gràcia.

El projecte de A Gràcia Ho Trobes |

A Gràcia Ho Trobes és un projecte gestat i dut a terme íntegrament a Gràcia, que té com a principal objectiu impulsar el comerç de proximitat online i offline, des de la perspectiva tant del comerciant com del comprador. Posa les eines necessàries a l’abast de tots els comerços, sigui quina sigui la seva realitat digital, i ofereix a l’usuari una experiència enriquidora, que alhora enforteixi els llaços entre veïns i veïnes i el seu comerç de proximitat.