Previsions astrològiques per Roser Bona del 30 d’abril al 6 de maig de 2021

Àries (Del 21 de març al 20 d’abril)
Ves amb compte amb els malentesos amb la família. Deixa les coses ben clares perquè no hi hagi futurs conflictes. No ho deixis passar més i reclama uns diners que et deuen.

Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig)
Si normalment ets prudent, amb Mart per Casa III, podries mostrar-te més espontani o veure’t parlant de més. Retrobament amb un germà o germana. Més desplaçaments i presses.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)
Possible ajut econòmic per part d’un familiar. Vols alliberar-te d’algunes cadenes i no saps per on començar. Fer meditació pot ajudar-te a trobar el camí a la llibertat.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)
Més autonomia personal. Et sents preparat per posar límits a una persona abusiva del teu entorn habitual. Un amic passa per una etapa difícil i cerca la teva comprensió.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost)
Sorpreses al sector professional que et portaran a prendre decisions importants. Respira fondo i medita abans de fer un pas endavant. Tot i la pressió no saltis al buit.

Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre)
Una persona de la infància, que fa molts anys que no has vist, et contacta per la xarxa per recuperar el contacte. En els trajectes o curts viatges, pots conèixer l’amor.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre)
El teu sex-appeal sembla que pot portar persones interessades en tu. Fins i tot pots despertar alguna obsessió. Moment de passar comptes i d’anar al banc a fer gestions.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre)
El Sol amb Urà a Casa VII inclina a viure situacions inesperades. També hi ha la possibilitat d’enamorar-se. Si tens parella, la relació entra en una etapa de més obertura.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)
La feina t’està donant maldecaps i això afecta l’estabilitat econòmica, però ja es veu la llum al final del túnel. Compte amb les compres, sigues prudent i estalvia.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener)
S’obren vies de solució a alguns problemes que et fan perdre la son, però no confiïs massa en el que no depèn de tu. Fas bé posant límits a una persona del teu sector laboral.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)
Vigila amb les presses, podries tenir un oblit important o patir una caiguda perquè vas una mica atabalat. A la feina pots viure alguna tensió, fruit de la competitivitat.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)
No siguis dur amb els fills, recorda la teva joventut i posa’t al seu lloc. Una persona t’atrau i sembla interessada en tu, però la seva actitud et confon. Dóna-li més temps.