Previsions astrològiques per Roser Bona del 14 al 20 de maig de 2021

Àries:
Assumptes domèstics demanen la teva atenció. Pots plantejar-te fer obres a casa perquè augmenten les necessitats familiars i cal organitzar-se. Entrada inesperada de diners.

Taure:
La teva ment vola i fas mil coses a l’hora. Pots experimentar una mica d’estrès i caldrà practicar exercicis de relaxació. T’agradaria fer un viatge i intentes organitzar-lo.

Bessons:
En un tema amorós no ets prou objectiu, ja que t’atrau una persona, però no interpretes bé els senyals que t’envia. Sigues prudent. Oportunitats al sector professional.

Cranc:
Algunes novetats al sector laboral et poden atabalar una mica, separa les coses. Una amistat es reforça amb el pas del temps. Júpiter a Peixos, et dona un plus de sort.

Lleó:
Manifestes penediment amb una situació sentimental del passat, però això ja està fet i cal mirar endavant. No perdis l’esperança, altres persones arribaran a la teva vida.

Verge:
Et preocupa el futur i cerques certeses, però sembla que només trobes evasives i ambigüitat. Centra’t en el present. Una trobada amistosa pot resultar molt reconfortant.

Balança:
Més diversió i sortides amb amics. Si no ets pare o mare, pots plantejar-te seriosament tenir descendència. Júpiter a Casa VI pot alliberar-te d’una feina que no t’agrada.

Escorpí:
Amb Júpiter per Casa V, s’activa el sector sentimental i aquella persona que és del teu interès probablement et correspon. Però no esperis gaire més, sigues més proactiu.

Sagitari:
Visites a casa i sopars amb interessants sobretaules. T’agradaria viure en un espai més gran i sospeses un canvi de residència. Somies despert amb algú que t’agrada.

Capricorn:
Si véns d’una etapa trista o d’experimentar apatia, el trànsit de Júpiter per Casa III et dóna més esperança i bon humor. Trobades amb germans. Fas més vida a l’exterior.

Aquari:
Millora de l’economia o com a mínim, veus una llum a l’horitzó que et mostra el millor camí per obtenir més ingressos. Compte amb els excessos gastronòmics i els dolços.

Peixos:
Júpiter al teu propi signe obre un període més fructífer i alegre amb trobades amb amics i nous contactes a la teva agenda. L’element aigua pot resultar força terapèutic.