Presentació de la samarreta Festa Major de Gràcia 2015.

Festa Major Gràcia Logo 2015Aquest divendres, 24 de juliol a les 21 h , a la Plaça de la Vila de Gràcia tindrà lloc l’acte organitzat per la Fundació Festa Major que estarà presidit pel Regidor del districte Raimundo Viejo. També comptarà amb la participació de les Colles de Cultura Popular de Gràcia, dels Castellers de la Vila i Trabucaires de Gràcia. Amb aquest acte de presentació de la samarreta oficial de la Festa  comença el compte enrere per la festa major d’aquest 2015.

El gegantó Torres encapçalarà el cercavila des del carrer Penedès fins a la plaça de la Vila de Gràcia. Aquest gegantó encara vesteix la samarreta de 2014 els Castellers de la Vila aixecaran un pilar que servirà per a presentar-nos la nova samarreta que el gegantó lluirà a partir d’aquest moment.

També hi seran presents els representants dels carrers guarnits de la Festa 2015 que, un a un, recolliran les seves samarretes. Un cop finalitzi l’acte de lliurament, al voltant de les 22 h, començarà un concert a càrrec de la Banda Municipal de Música de Barcelona dirigida per Salvador Brotons.