Preinscripció per al curs 2020-2021 del 13 al 22 de maig

Fotografia: D.R.

Finalment les inscripcions als centres escolars per al curs 2020-2021 es farà del 13 al 22 de maig de 2020. Un dels principals objectius principals a banda de la preinscripció dels alumnes, és el d’intentar minimitzar els desplaçaments als centres, i per aquesta raó les sol·licituds tant a les escoles bressol com als centres s’han de tramitar preferentment per via telemàtica. I només per a motius excepcionals, les sol·licituds es podran fer de manera presencial, amb cita prèvia, trucant a l’escola escollida com a primera opció i seguint les mesures de seguretat establertes.

Les famílies han de ferla preinscripció a través d’un formulari en línia que trobaran al web del Consorci d’Educació o del Departament d’Educació, i la resta de la documentació que es requereixi haurà de ser prèviament escanejada o fotografiada i enviada a la bústia de correu electrònic oficial del centre que demanin com a primera opció.

Per a les famílies que no disposin de mitjans telemàtics, és a dir connexió a la xarxa d’Internet, s’han obert diferents punts d’atenció físics per tal d’ajudar a poder fer la inscripció escolar, en el cas de Gràcia aquest punt és el Servei Educatiu de Gràcia, del districte de Gràcia i d’Horta-Guinardó, al carrer de la Mare de Déu de la Salut, 87 o bé també es pot trucar al telèfon al telèfon 935 511 000, amb atenció al públic des de les 9.00 a 13.30 hores.