Pregó de Sant Medir i concurs d’aparadors

Fotografia: Ajuntament de Barcelona

Aquest any la festa més dolça serà una mica diferent de les darreres edicions. El passat diumenge 28 de febrer de 2021 es va dur a terme el Pregó de Sant Medir 2021 a la seu del Districte de Gràcia, un acte que a més també es va poder veure des de casa, gràcies a la retransmissió via streaming que es va realitzar.

L’acte va consistir en la lectura del pregó càrrec de la Penya Regalèssia de Sant Cugat, a més del i el traspàs de la bandera de la Federació el fa fer la colla El Timbaler del Bruc a la colla Els amics. En l’acte hi van intervenir Josep Antoni Torralba, president de la Federació de Colles de Sant Medir; Ferran Mascarell, president del Districte de Gràcia; i Eloi Badia, Regidor del Districte de Gràcia. Finalment per tancar l’acte va haver-hi les actuacions de l’Àguila de Gràcia i els Gegants de Sarrià.

Així doncs a causa de les restriccions sanitàries adoptades, enguany no podrem gaudir dels típics carruatges i de la pluja de caramels dolços pels carrers de Gràcia. Tot i això, l’essència de la festa segueix ben viva amb la recuperació del Concurs d’aparadors de Sant Medir que enguany s’ha dut a terme. Qui vulgui pot sortir a passejar i gaudir de l’edició d’enguany del recuperat concurs d’aparadors de Sant Medir que compta amb 20 participants, entre ells els aparadors dels comerços. Podeu localitzar els diferents reparadors del concurs en aquest enllaç web.