Pòsters de disseny a canvi d’aliments per ajudar al barri de Gràcia

Arran del confinament i de les necessitats bàsiques socials que ha aportat la pandèmia a Gràcia les empreses van prenent diverses iniciatives. La darrera és la de Dentro Store, localitzada al barri de Gràcia de Barcelona, ha recollit durant aquesta setmana aliments no peribles per a ajudar al seu barri. A canvi d’aquests productes bàsics, Dentro ha regalat als participants les seves làmines decoratives fora de catàleg, promovent així la col·laboració entre veïns i comerços per ajudar a la situació actual. La recaptació final, ha estat de més de 50 kg d’aliments, que s’ha destinat al Rebost Solidari de Gràcia, una iniciativa de Gràcia Participa que dóna resposta a les necessitats alimentàries i de consum alimentari de les veïnes i veïns que ho necessiten.

La Comissió de Festes del Carrer Llibertat han estat els responsables de recollir els 50 kilos d’aliments enmmagatzemats a la la botiga de Dentro per tal de lliurar-los després a la seu del Rebost Solidari.  Durant la setmana que ha durat la iniciativa, que va anunciar-se a les xarxes socials de Dentro,  s’han recaptat més de 50 kg d’aliments i repartit al voltant de 30 dels seus pòsters.

Per a Dentro el compromís amb l’entorn local, és un dels pilars fonamentals. Tots els seus proveïdors se situen a Barcelona, i la seva propera col·lecció de pòsters girarà entorn el comerç local. En declaracions d’Alberto Aranda, CEO de la marca «Sabem que aquests mesos d’incertesa estan passant factura a petits negocis, i també a alguns dels nostres veïns. Tenim ganes d’ajudar, i pensem que el nostre entorn més proper és el primer punt de partida».

«Estem contents de fer barri per mitjà d’aquest tipus d’accions. Hem rebut a la botiga a moltes veïnes i veïns, que s’han apropat perquè volien ajudar: endur-se la seva làmina ha estat secundari per a la gran majoria», diu Teresa Guisado, Màrqueting Mànager de la marca.