Porta 4 presenta la programació de maig amb cinc noves propostes teatrals.

Porta 4 escenari

Porta 4 estrena el mes de maig amb 4 nous muntagtes per al públic adult i un muntatge infantil per a gaudir-lo amb tota la família. Tot seguit us fem cinc cèntims de les obres programades, però podeu obtenir més informació a la pàgina web de la sala

Dissabtes de maig a les 18.00H
Dissabte 14 a les 17.00H
Després de la pluja
Cia. La boira.

L’obra «Després de la pluja» és una comèdia de la Companyia La Boira que aconsegueix empatitzar fàcilment amb l’espectador a través de les històries de vuit personatges estereotipats que s’escapen a fumar al terrat de l’oficina.

Dissabte 7 de maig a les 13.00H
Poesia Pal·liativa
Teatre amb Vermut
Mercè Pau.

El vermut teatral ‘aquest més és per a «Poesia pal·liativa», que narra les peripècies de dues treballadores sanitàries des d’un punt d’humor, tendresa i bogeria.

Dissabtes de maig a les 21.00H
El Rey del Guru gú
Una producció
de La Nave Va i Cos a cos Teatre.

«El Rey del Gurugú» en canvi, és una obra dramàtica de les companyies Cos a cos Teatre i La Nave va, que tracta la situació dels immigrants marroquins intentant creuar la tanca de Melilla des d’una visió i una escenografia diferent.

Diumenges 1, 15 i 22 de maig a les 18.00 hores.
L’expedient
Cia. Vintperquatre.

«L’expedient» és una comèdia/thriller de la companyia Vintperquatre que narra les bogeries d’un grup de treballadors al segrestar el gerent de l’empresa.

Diumenges de maig a les 11.00 i 12.00 hores.
Shhh… El col·leccionista
Factoría Los Sánchez &
Imaginary Landscape Factoryde sons.

El teare infantil també ésprotagonista a Porta 4 i aquest més ho és amb Pm l’obra titulada «Shhh…El col·leccionista de sons» de la Factoría Los Sánchez & Imaginary Landscape Factory, un espectacle visual que a través dels gestos i la música farà les delícies dels més menuts de la casa.