Podcast Friki Non Plus Ultra #02: Especial Star Wars

Fotografia: FRK

Aquest mes de desembre s’estrena a la pantalla gran la darrera gran producció de la saga de Star Wars, és a dir «L’Episodi IX – L’ascens de Skywalker«, per aquest motiu l’equip del podcast Friki Non Plus Ultra dedica aquest segon programa a la saga Star Wars. Com sempre un programa gravat en directe a la botiga de col·leccionisme Retro Toys Store ubicada als Encants Nous Eix Comercial de Barcelona.

En aquesta ocasió el podcast presentat per SAS, i amb la participació de Tomás Gallego, Ángel Clemente i David Ramon ens van acostar un mica més a l’univers del món de Star Wars des dels còmics, els videojocs i les joguines de col·lecció.

Per altra banda com sempre el podcast va poder gaudir de la presència d’un convidat especialitzat en la temàtica escollida en aquest capítol, i en aquest cas vam estar acompanyat per Luis Díaz, responsable de RRSS de la «Asociación Star Wars Catalunya«. Després de l’entrevista i d’un debat apassionant amb l’invitat i l’equip del programa sobre la saga de films de Star Wars, a la part final també podreu escoltar el concurs de preguntes frikis on el guanyador se n’emporta un 15% de descompte en la compra d’un producte a la botiga Retro Toys Store.

Podeu seguir i escoltar el podcast des de la pàgina oficial de Friki Non Plus Ultra, des del seu espai a la plataforma de podcast Ivoox o si ho preferiu podeu escoltar-lo cada mes a la web del TOT GRÀCIA.

Podcast #02 Friki Non Plus Ultra Especial Star Wars |