Photogenic Festival estrena un nou format a la seva quarta edició del 5 al 18 de Novembre de 2018

Un any més el Photogenic Festival torna per aquestes dates a Gràcia i ho fa amb diverses novetats en la seva quarta edició. Ho fa amb grans col·laboracions i activitats per tota mena de públic, sota la imatge de cartell del guardonat fotògraf Manel Esclusa. Es manté el nombre d’exposicions distribuïdes entre els districtes de Gràcia i Ciutat Vella, on es podrà gaudir de 40 projectes fotogràfics de diferents temàtiques dins de comerços singulars. A més, es manté l’exposició col·lectiva d’escoles de fotografia, amb les que el festival col·labora i que es podrà visitar del 5 al 18 de Novembre a l’Espai Arenes, del Centre Comercial d’aquest mateix nom.

Per primera vegada, el festival unificarà totes les activitats paral·leles, fins ara repartides durant tota la duració del festival, en un mateix espai dia. Així doncs, es llança l’anomenat «All Day Pho– togenic «: una jornada de 10 hores non-stop que se celebrarà el Dissabte 17 de Novembre, en la que tots els assistents podran gaudir de conferències, tallers, masterclassdemos, debats, foo– dtrucks i moltes sorpreses a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Professionals de la fotografia com Bleda y Rosa, premi nacional de fotografia 2008, la fotoperiodista Sandra Balsells, o els ambaixadors de la marca Sigma, són alguns dels rostres que realitzaran conferències. Paral·lelament, es duran a terme tallers de fotografia gastronòmica, de la mà de Seeway, fotografia d’arquitectura realitzada per professionals de l’escola de fotografia IEFC, o un taller de retrat a càrrec de GRISART, entre altres. Totes aquestes activitats són complementades amb presentacions de productes, debats participatius amb els conferenciants, presentació de revistes especialitzades del sector, sorteigs, i moltes activitats més. A més, aquest any Photogenic Festival uneix forces amb el festival Docfield, i presenta l’exposició «De l’ombra a la llum» en col·laboració amb la Fundació Setba, una exposició de retrats realitzats per Maria Espeus, a dones que han patit violència de gènere, i el festival Docfield participarà a «All Day Photogenic» realitzant una conferència sobre fotografia documental.

Aquestes són només algunes de les activitats i exposicions que el públic que s’acosti a Barcelona, podrà gaudir del 5 al 18 de novembre de 2018 a la quarta edició del festival. La programació d’activitats ja està disponible a la pàgina web del festival, on els usuaris poden consultar la ruta expositiva, i activitats destinades tant a coneixedors del sector fotogràfic com a amateurs. Les entrades a les activitats per «All Day Photogenic«, ja estan disponibles.