Pessebres a Gràcia Nadal 2019-2020

Com és habitual per aquestes dates nadalenques, els pessebres omplen els menjadors o rebedors de moltes llars, així com també aparadors de comerços i fins i tot espais públics. Avui des del TOT GRÀCIA fem un repàs dels pessebres que podem veure a Gràcia i també a d’altres punts de Barcelona ciutat.

A Gràcia el Mercat de l’Abaceria al primer pis de la capra provisional que és també sala d’exposición hi trobarem aquest pessebre ppopular i típic.

Fotografia: David Ramon

Un altre dels pessebres que podem veure aquests dies a Gràcia és el que està exposat a la Parròquia dels Josepets de Gràcia. Un pessebre fet amb figures de paper.

Fotografia: David Ramon

Un altre el trobem situat al carrer d’Argentona, es tracta d’un naixement en una casa particular que el podem veure a través d’un finestral, amb peces de ceràmica.

Fotografia: David Ramon

Finalment un any més el Centre Cívic de La Violeta al carrer de Maspons, 6 tornem a gaudir d’un pesebre poc convencional, es tracta del Pessebre fet amb clics i objectes de la marca de joguines Playmobil. El podreu veure des del 10 de desembre de 2019 i fins al 2 de febrer de 2020.

Fotografia: David Ramon

Altres Pessebre so Mostres de Pessebres i Diorames a Barcelona |

Com és tradicional a Gràcia a l’Espai Albert Mussons i fins el proper 2 de febrer de 2020 podeu gaudir del pessebre més tradicional amb suro, molsa, sorra, i figures de més de 30 centímetres fetes artesanalment amb fang a banda de la seva roba i ambientació.

 Al jardí del Claustre de la Catedral de Barcelona també hi trobareu un altre Pessebre que podreu veure fins al 7 de gener de 2020.

Com cada any al Monestir de Pedralbes també podreu veure un pessebre popular elaborat per l’Associació de Pessebristes de Barcelona.

També cal visitar el pessebre clàssic monumental al pati del Museu Frederic Marè. Un pessebre  d’estil clàssic de l’Escola de Barcelona que s’inspira en el paisatge català, amb figures de la firma italiana Original Heide fetes expressament per a aquest pessebre i amb ornamentació vegetal natural que ens recorda a la muntanya de Monserrat.