Per Sant Joan les coques de Forn Europa

El Forn Europa és una empresa familiar, amb tres generacions d’història fent pa artesanalment a l’obrador que té al barri de Gràcia de Barcelona. Des que l’avi de l’actual propietari va agafar el forn l’any 1957, sempre han treballat per oferir als seus clients un pa de qualitat, treballat manualment amb massa mare i fermentat de manera natural durant tota la nit.

En els últims anys s’han especialitzat en altres farines, pans sense gluten, productes de brioixeria i càterings tot buscant l’equilibri entre salut, tradició i innovació. Al Forn Europa no hi trobaràs dos pans exactament iguals, perquè en ser artesans s’han adaptat ràpidament a les necessitats dels clients per a crear pans únics.

Són un equip de deu persones que creu en allò que fa, que dóna molta importància a la qualitat i procedència dels ingredients emprats i intenta minimitzar la petjada ecològica consumint energia verda certificada, utilitzant envasos de paper o reutilitzables i incorporant farines de cultiu ecològic en molts dels seus pans. Actualment estan contents d’haver estrenat la botiga online per a poder arribar a tothom de manera més fàcil i còmoda.

Per Sant Joan us ofereixen les típiques coques de brioix amb fruita o crema, també fan coques de llardons i les coques menys típiques de full farcides amb crema, xocolata o cabell d’àngel. Totes les coques estan fetes amb ingredients de primera qualitat i elaborades com ho fan des de fa molts anys: no en trobaràs cap d’igual.

Forn Europa
Pare Laínez 13
Tel: 932 840 136
Whatsapp: 605 227 355
www.forneuropa.cat
Perfil a Instagram