Patis escolars oberts a Gràcia durant les festes de nadal 2016.

Durant les vacances de Nadal el pati de l’Escola Montseny del districte de Gràcia es posa a disposició d’infants, joves i famílies per al seu ús lliure per un oci educatiu i compartit. Els patis escolars oberts al barri són espais que es posen a disposició dels veïns i veïnes per al seu ús lliure des d’un context lúdic i educatiu. També s’hi fan diferents activitats, sobretot de tipus esportiu, cultural, artístic i familiar. Els Patis escolars oberts al Barri posen l’accent en la transmissió de valors per a la convivència, la relació i la cohesió social als barris de la ciutat.

Del 24 de desembre al 8 de gener, exceptuant els dies 25 de desembre i 1 de gener, l’Escola Montseny (C. Torrent del Remei, 2) obrirà el seu pati al barri de dilluns a diumenge, d’11:00 h a 14:00 h. A més a més també hi ha programades activitats de dinamització educativa obertes a tothom. Aquí teniu la programació:

Dimecres, 28 de desembre de 12 a 13.30 h – Jocs tradicionals.
Divendres, 30 de desembre d’11 a 14 h – Maleta de jocs gegants.
Divendres, 6 de gener de 12 a 13.30 h – Jocs cooperatius: Team Building.

El pati i les activitats estan obertes a tothom però cal tenir en compte que les nenes i nens que hi accedeixin ho faran sota la responsabilitat de les seves famílies.