Participeu a la Festa Major digital de Gràcia 2020

Fotografia: David Ramon

Pocs dies abans de celebrar un any més, i en vista que enguany serà una festa major diferent, a causa de la situació provocada per la crisi de la Covid-19 i les mesures restrictives pel que fa a l’aforament i distanciament físic entre les persones, això ha generat la necessitat d’apropar la festa a un format digital. Així doncs tant des de la Fundació Festa Major de Gràcia com de les diverses comissions de festers s’ha decidit posar en marxa un recull de vídeos protagonitzats per tothom qui vulgui, involucrat amb la festa, a explicar-nos detalls sobre el que significa per a cadascú la festa major.

Així doncs des de l’entitat es demana la participació de tothom en el format «SomFMGràcia» on diferents agents de la festa, festers, festeres, veïnat, colles de cultura, entitats… facin arribar les vostres vivències i records de la festa. Un cop rebuts l’entitat els agruparà per temes, i posteriorment els editaran i muntaran, i cada dia de festa major apareixeran nous continguts audiovisuals al canal oficial de YouTube de la Fundació Festa Major de Gràcia en el programa de la festa digital.

Com gravar els vídeos? |

Poseu la càmera del mòbil a l’alçada dels vostres ulls, i paral·lel a la vostra cara i en format horitzontal. No us graveu des de baix. Intenta gravar-lo en espais sense soroll i el més aïllat possibles del so exterior. Decora el fons del teu plànol amb algun element de la festa major. Tens temps per enviar el teu vídeo fins al 15 de juliol de 2020, a través de «We Transfer» a l’adreça de correu electrònic: gestor@festamajordegracia.cat

Les preguntes |

Qui vulgui participar de l’enregistrament del seu propi vídeo haurà de respondre a diverses preguntes, sempre que us graveu vosaltres mateixos us haureu de formular la pregunta i a continuació emetre la resposta. Aquestes són les preguntes:

La Festa Major de Gràcia és?
El meu moment preferit de la Festa Major de Gràcia és?
El meu millor record o experiència viscuda a la Festa Major de Gràcia és…
Per mi els valors més destacables de la Festa Major de Gràcia són…