Oskorri “Hauxe da despedidia” divendres al C.A.T.

oskorri banda

El grup Oskorri exhaureix les entrades per l’únic concert de comiat que farà fora del País Basc al C.A.T. Després de 45 anys d’història, més de 3.000 concerts, 500 cançons enregistrades i 26 publicacions, Oskorri diu adéu amb un únic concert a Barcelona, al C.A.T. en el marc de l’EHSona18.

La gent d’Oskorri vol acomiadar-se dels seus fidels seguidors amb una gira de concerts aquesta tardor. El grup tanca així el capítol de la seva activitat musical, després de gairebé 45 anys de treball ininterromput. Amb un munt de bells records i de nous i vells amics, Oskorri s’acomiada i ho fa amb un concert únic i irrepetible fora del País Basc, una oportunitat per veure’ls per última vegada al Centre Artesà Tradicionàrius en el marc del Festival EHSona de l’Euskal Etxea de Barcelona.

Des dels seus començaments cantant gairebé d’amagat, desafiant a la dictadura, amb l’alè del poeta Gabriel Aresti ple de compromís i exigència, Oskorri ha acumulat milions de quilòmetres, hores i hores de viatge, cerques i assajos que es concreten en més de 3.000 concerts i gairebé 500 cançons gravades. Un treball musical intens i extens. Compromès amb el bon criteri, la finura i la modernitat per bussejar al món sonor i literari tradicional. Creat i recreat sense prejudicis i amb tot tipus de contaminacions del Pop, del Rock, del Jazz… un treball honest, defensat en directe, laborables i festius, de plaça en plaça. Oskorri construeix part de la banda sonora de diverses generacions basques. Des de les velles glòries del franquisme tardà fins als nens d’ara, que creixen amb les seves cançons infantils…

Divendres 30 d’octubre de 2015 – 22 h
C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius.
Pl. Anna Frank, s/n.
08012 – Gràcia (Barcelona).
932 184 485
www.tradicionarius.cat