On puc comprar les roses per aquest Sant Jordi 2020 i altres propostes

Aquest 2020 Sant Jordi no serà com els altres anys, per aquest motiu i a causa de la reduïda mobilitat que ens deixa l’estat d’alarma, hi ha diferents propostes perquè aquest 23 d’abril faci olor de roses.

Compra de roses a domicili |

Des del Gremi de Floristes de Catalunya, han posat en marxa la campanya #rosadesantjordiacasa. Amb aquesta iniciativa el gremi vol donar sortida al cultiu de roses dels productors del Maresme i ajudar al col·lectiu de les floristeries aquest Sant Jordi, sempre seguint amb les mesures de seguretat i sanitàries establertes. L’entitat ha recopilat les floristeries de Catalunya que donaran el servei de compra en línia o per encàrrec amb entrega domiciliària. Per consultar quina floristeria teniu més a prop per fer els encàrrecs han creat un mapa, on s’indiqui la localitat i les dades de contacte de la botiga. A més cal dir que la campanya resta oberta i que qualsevol floristeria que vulgui, s’hi pot apuntar tan sols ha d’omplir el següent formulari d’aquest enllaç.

Guarnits als balcons |

Una altra de les propostes que ens arriba del gremi és la d’engalanar amb dibuixos de dracs, roses, contes o portades de llibres fets pels més petits de la casa, els nostres balcons i finestres. Si voleu podeu pujar les vostres fotografies dels dibuixos, treballs manuals i balcons adornats al vostre perfil d’Instagram amb l’etiqueta #santjordialsbalcons. Les 10 publicacions amb més m’agrada a data 26 d’abril, rebran un lot de llibres infantils gentilesa del Gremi de Llibreters.

A més qui vulgi podrà també enviar una rosa virtual, gràcies a la web que la CASA SEAT tindrà en servei aquest 23 d’abril.