Obres als Carrers Verdi, Terol, i de Gomis.

Obres Portada

Del 28 al 31 de juliol es duran a terme les obres de millora del paviment als carrers de Verdi i de Terol.

Us comuniquem que del 28 al 31 de juliol de 2015 es duran a terme les obres de millora del paviment als carrers de Verdi (entre Vallfogona i Terol) i de Terol (a l’altura de la plaça de la Revolució). Per aquest motiu, el carrer de Terol, entre Torrijos i Torrent de l’Olla, i el tram afectat de Verdi es tallaran al trànsit i els vehicles es desviaran pels carrers de Vallfogona, Torrijos i Ramón y Cajal.

Per accedir al pàrquing ubicat a la plaça de la Revolució i sortir-ne, cal fer servir el carrer de Ramón y Cajal.

Del 27 al 30 de juliol es duran a terme les obres de millora del paviment al carrer de Gomis.

També estarà en obres el carrer de Gomis del 27 al 30 de juliol de 2015, es duran a terme les obres de millora del paviment al carrer de Gomis i la construcció d’una plataforma elevada al pas de vianants ubicat davant el número 41 del carrer. Per aquest motiu, el proper dia 30 aquest carrer es veurà afectat per un tall de trànsit, ja que es duran a terme les obres d’asfaltatge. En tot moment es permetrà el pas a vehicles d’emergència i de serveis, així com el pas a garatges particulars, guiats per responsables senyalistes de l’obra.

Afectacions de trànsit obres asfaltatge al carrer de Gomis, dia 30 de juliol de 2015.

Restriccions circulatòries per fases

Durant els dies 27,28 i 29 de juliol es treballarà per mitges calçades, sense cap restricció de trànsit.

Durant el dia 30 de juliol el tall del Carrer Gomis serà complert, des de Viaducte Vallcarca fins Plaça Alfons Comin, així com des de Avda. Vallcarca fins Plaça Alfons Comin.

Afectació als vianants

Es facilitarà en tot moment el pas als vianants d’una manera efectiva, garantint la seguretat dels mateixos. Així mateix, s’habilitarà el pas adient per accedir als immobles, locals comercials, guals, etc.

Altres afectacions a la via pública

Zones de càrrega i descarrega
Per poder realitzar els treballs previs i treballar per mitges calçades s’anul·larà provisionalment l’estacionament de zona de càrrega i descàrrega situada davant del pas de vianants del carrer Gomis 41.

Carrils d’estacionament
S’anul·larà provisionalment l’estacionament de motos situat abans del número 41 del carrer Gomis.

Altres

El dia 30 hi haurà un senyalista al Carrer Gomis – Passatge Gomis, la seva funció serà la de facilitar la sortida de vehicles estacionats o que surtin dels seus guals cap a Passatge de Gomis sentit contrari, retirar-li la tanca i una vegada hagi sortit tornar a col·locar la tanca per evitar l’entrada de vehicles.

El mateix dia, hi haurà un altre senyalista al Carrer Gomis, entre Baixada Gomis i Avda. Vallcarca, la seva funció serà la de facilitar la sortida de vehicles estacionats o que surtin dels seus guals cap a Avda. Vallcarca en sentit contrari, retirar-li la tanca i una vegada hagi sortit tornar a col·locar la tanca per evitar l’entrada de vehicles.

Desviaments del trànsit

Els vehicles que vinguin per Avda. Vallcarca quedaran desviats per Avda. Vallcarca – Esteve Terrades – Plaça Alfons Comin.

Els vehicles que vulguin accedir per Avda. Rep. Argentina – Viaducte de Vallcarca quedaran desviats per Avda. Rep. Argentina – Craywinckel – Passeig Sant Gervasi – Plaça Alfons Comin.