Obertes les inscripcions per a la Cavalcada de Reis 2016.

Reis Cavalcada

Un any més l’Ajuntament de Barcelona ja prepara La Cavalcada de Reis que és el gran esdeveniment popular del calendari festiu d’hivern. L’Institut de Cultura de Barcelona fa una crida amb l’objectiu de possibilitar la participació dels ciutadans en la Cavalcada de Reis. Per participar a la cavalcada, doncs, cal passar per un procés d’inscripció i de selecció regulat mitjançant unes bases.

La selecció es realitzarà mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc el dia 30 de novembre de 2015, a les 18.00 hores, a la seu de l’Institut de Cultura de Barcelona (Palau de la Virreina, la Rambla, 99), un acte al qual el públic podrà accedir lliurement.

S’hi pot inscriure tothom que ho vulgui dins el període establert, de les 10.00 hores del 26 d’octubre de 2015 a les 20.00 hores del 27 de novembre de 2015, i que tingui l’edat mínima, és a dir, 8 anys complerts abans de l’1 de gener de 2016.

Segons les franges d’edat, aquestes són les tasques que s’assignaran als participants:

De 8 a 10 anys (complerts l’1 de gener de 2016 i amb una alçada màxima de 140 centímetres): Patges de carrossa. Apropiadament vestits, saludaran el públic durant la cavalcada des de la carrossa “Benvinguts a Barcelona”.

D’11 a 13 anys: Patges “Benvinguts a Barcelona”. Apropiadament vestits, seran els encarregats de saludar el públic durant la cavalcada des de la carrossa “Benvinguts a Barcelona”.

De 14 a 17 anys: Assistents del seguici. Apropiadament vestits, seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels 5 quilòmetres de la cavalcada i les 3 hores de durada, d’empènyer elements artístics o escenogràfics.

De 18 a 99 anys: Col·laboradors tècnics. Apropiadament vestits, seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels 5 quilòmetres de la cavalcada i les 3 hores de durada, del servei d’ordre al voltant del seguici, empenyeran els elements artístics que formen la cavalcada, o tindran qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització.