Oberta la inscripció al 28è Concurs del Cartell de la Festa Major de Gràcia 2021

Un any més la Fundació Festa Major torna a organitzar el Concurs del Cartell i imatge gràfica de la Festa Major de Gràcia 2021. Qui vulgui pot participar presentant els originals des del 15 de febrer al 12 de març pel que fa a la primera fase. I la segona tindrà un termini que anirà del 18 al 24 de març de 2021.

Com sempre el concurs està obert a tothom i té com a objectiu escollir la imatge gràfica de tots els actes de la festa major, així com il·lustrar cartells, programa, samarretes i gots. El primer premi està valorat en 2.000 euros.

El format del cartell haurà de ser de 42 cm d’alt X 26 cm d’ample. S’acceptaran tant obres originals com reproduccions digital, això sí les obres no poden anar signades, es signaran quan el jurat faci públic el nom de la persona guanyadora.

El cartell ha d’incloure «Festa Major de Gràcia. Del 15 al 21 d’agost de 2021», no s’acceptaran modificacions, i com sempre haurà d’incloure obligatòriament almenys un detall que evoqui la tasca veïnal de les comissions de festes (veïnat guarnint, eines i materials, guarnit, etc). Teniu tota la informació necessària per a la inscripció en aquesta web.