Oberta la convocatòria per a la 27a edició del Concurs del cartell de la Festa Major de Gràcia 2020

Fotografia: David Ramon. Entrega de premis de la passada edició de la Festa Major de Gràcia 20219.

A partir d’aquest 24 de febrer i fins al 16 de març de 2020 qui vulgui podrà participar en la 27a edició del Concurs del Cartell de la Festa Major de Gràcia 2020. Entre totes les obres seleccionades s’escolliran les 15 que passaran a la segona fase del concurs i finalment els cartells admesos es publicaran al web de la Fundació Festa Major el dia 18 de març.

El concurs |

Per participar-hi ho pot fer tothom que vulgui, les mides del cartell han de ser de 42 x 26 cm d’ample i haurà d’incloure el text «Festa Major de Gràcia. Del 15 al 21 d’agost de 2020» i el disseny del cartell haurà d’incloure obligatòriament almenys un detall que evoqui la tasca veïnal de les comissions de festes (veïnat guarnint, eines i materials, guarnit, etc.)

Els originals es podran presentar fins al pròxim 16 de març i caldrà entregar-los a l’Oficina d’atenció al ciutadà del districte a la plaça de la Vila número 2. Després les persones que passin a la segona fase hauran de presentar una proposta de disseny per a la samarreta de la festa major entre els dies 18 i 25 de març de 2020.

El jurat |

Com cada any les persones que conformen el jurat van canviant i enguany també serà així, pel que fa al jurat de la primera fase estarà format per dues persones del camp del disseny i una persona provinent de les comissions de festes. Pel que fa a El jurat de la segona fase estarà format per una persona del camp del disseny i dues persones provinents de les comissions de festes, i finalment en ambdós casos la Presidenta de la Fundació de la Festa Major de Gràcia presenciarà el veredicte.

Els premis |

El guanyador tindrà la seva obra com imatge de la Festa Major de Gràcia 2020 i l’obra es veurà reproduïda en diversos formats. El veredicte del concurs es farà públic el 16 d’abril de 2020 a les 19:30 hores als Jardins Manuel Torrente (C/Alzina, Barcelona). La dotació econòmica del premi és de 2.000 €.