Oberta la convocatòria dels Premis Vila de Gràcia 2016.

Com ja és tradició, aquest 2017 el Districte de Gràcia torna a organitzar els Premis Vila de Gràcia, per destacar l’esforç i el treball de persones i entitats de Gràcia que treballen dia a dia pel districte.

Us recordem que qualsevol ciutadà pot fer arribar els seus suggeriments per proposar els candidats als premis.

Aquestes propostes de cadidatures es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte de Gràcia (Pl. de la Vila, 2) o per correu electrònic a l’adreça participagracia@bcn.cat.

Teniu temps fins el 20 de març de 2017 per a entregar-les.

Els premis que s’atorgaran són els segïuents |

1. Premi d’Honor de Gràcia a títol individual, a alguna persona del districte que s’hagi distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.
2. Premi d’Honor de Gràcia a títol col·lectiu, per a entitats, grups, associacions, empreses, etcètera, del districte que s’hagin distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.
3. Premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient dins el territori del districte.
4. Premi a la millor iniciativa pedagògica i d’educació reglada i no reglada desenvolupada per algun centre escolar, entitat o col·lectiu del districte.
5. Premi a la millor tasca o acció en defensa dels valors cívics, de l’entorn ciutadà i dels drets civils.
6. Premi a un establiment o projecte comercial que s’hagi distingit per la seva acció modernitzadora i adaptació als nous temps, mantenint, alhora, l’esperit del comerç tradicional del barri.
7. Premi a la millor iniciativa o acció en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya o a la divulgació o promoció de la llengua catalana.
8. Premi a la millor tasca de recerca o divulgació històrica en defensa de la recuperació de la memòria col·lectiva dels territoris que componen l’actual districte de Gràcia. En el cas que el premi correspongui a un treball de recerca, el Districte de Gràcia se’n reserva el dret de publicació.

9. Premi a la millor actuació comunicativa o de difusió de l’actualitat dels territoris que componen l’actual districte de Gràcia per a una persona, projecte comunicatiu o mitjà que s’hagi distingit per la seva tasca de difusió de la vida i activitats del districte de Gràcia, en qualsevol suport escrit, telemàtic o audiovisual.