Novetats en joguines eròtiques: són tendència!

Arriben noves joguines al mercat… Moltes joguines! El panorama eròtic-festiu no para de créixer i cada setmana, cada mes, trobem joguines eròtiques noves per animar parelles, trios o solitaris de tots els sexes i les edats. Ara que comença l’estiu i tenim ganes de marxa, us fem un repàs de les joguines que arriben noves al mercat i marcaran tendència:

Joguines que visibilitzen la diversitat sexual

Ens agradaria que coneguéssiu l’Ewok, el nou dildo d’amantis que té una característica molt especial… No està circumcidat! I això visibilitza i normalitza un tipus més de penis molt estès arreu. A més, aquesta joguina que utilitzaran tant homes com dones és una silicona de la millor qualitat, molt flexible, i porta una potent base adherent amb ventosa, per poder-lo fixar a qualsevol superfície!

Salut sexual, a l’ordre del dia!

Cada dia més i més dones són conscients de la necessitat d’entrenar el seu sòl pèlvic. I cada dia més i més professionals de la salut -fisioterapeutes, ginecòlegs, sexòlogues- estan convençuts dels beneficis que entrenar-lo proveeix: per a la salut física i emocional, mitjançant la conquesta del plaer sexual. Així doncs us presentem una de les darreres novetats més estudiades i perfeccionades: lElvie Trainer, un entrenador d’alta tecnologia per als músculs de la vagina, que es controla a través d’una App al mòbil i que ha estat dissenyat per metges, llevadores, fisioterapeutes i entrenadors personals. Alta gamma per a resultats immillorables.

Kits de BDSM

El BDSM no para de tenir adeptes… Cada dia són més comuns tota mena d’artefactes per practicar des de tècniques hipersenzilles a complicades arts obscures. Aquest que us proposem, per exemple, incorpora una mordassa compacta 100% de silicona, un collar amb corretja i un antifaç. Per als pocs iniciats en aquestes pràctiques sadomassos, explicar-vos que les mordasses són en sí un fetitxe propi, que alguns llueixen per estètica, altres per bloquejar l’ús de la parla, i altres per sentir humiliació i càstig; el collar amb corretja també pot complir una funció estètica o d’humiliació; i l’antifaç serveix per bloquejar el sentit de la vista i donar així prioritat i rellevància a d’altres sentits, alhora que pot generar sorpresa en les pràctiques sexuals que la parella vagi a realitzar…

Dildos de vidre

Un clàssic que torna: els dildos de vidre com ‘Duplus’ són joguines complexes per a ments i cossos exigents. El vidre és un material que a primera vista sembla poc agradable, però que en canvi, pot aportar molt plaer i beneficis a llarg plaç. Si parlem de gaubança, cal saber que aquesta mena de dildos poden escalfar-se i refredar-se al gust: amb gel o al bany maria, al canviar-li la temperatura aconseguirem sensacions mai sentides abans. El seu pes, de 325 grams, és un altre element a tenir en compte: al aplicar tot aquest pes a la vagina, l’estimulació resulta diferent que amb un penis o un vibrador de menys càrrega, que sol ser l’habitual. I més enllà de la gresca, hem de tenir en compte que un dildo de vidre és per tota la vida: per tant, una adquisició econoòmica, sostenible i ecològica!

Què provaràs aquest estiu?

Per Marta Molas d’amantis Gràcia.