Nova temporada i nous preus al llac del Parc de la Creueta.

Parc Creueta

Aquest any, anar a fer un bany i gaudir de l’estiu al llac del Parc de la Creueta serà més assequible, ja que els preus d’entrada a l’equipament han baixat, i en alguns casos l’accés és gratuït. L’oferta del llac del parc està orientada principalment a famílies, grups de joves, i sectors de població infantil i adolescent, però també dóna servei a les associacions i entitats juvenils del barri i de la ciutat, ja que acostuma a ser visita obligada dels casals d’estiu del districte, i d’altres punts de la ciutat. Recordem que l’horari del llaxc: obert tots els dies, des del 25 de juny fins al 13 de setembre.

El Parc de la Creueta:

Amb la calor, és la principal atracció del parc. Amb una superfícies de 2.700 metres quadrats, té una altura màxima de 60 centímetres i un aforament de 840 persones. Cap a la meitat de l’estany hi ha un illot amb palmeres i datileres. S’hi accedeix des de l’entrada principal (avinguda de la Mare de Déu del Coll/Castellterçol). Al darrere s’hi estén una esplanada de terra amb una zona de jocs infantils, dues taules de ping-pong i una cistella de bàsquet.

Com a barris allunyats de les platges, el llac ofereix una opció de bany i de lleure als veïns de la zona en un entorn natural com és el parc de la Creueta, que compta amb una superfície de 3,16 hectàrees, i que va ser dissenyat per David Mackay, Oriol Bohigas i Josep Martorell i inaugurat el 1987.

El llac del parc de la Creueta es troba al passeig Mare de Déu del Coll, 77, i es pot accedir en transport públic  (autobusos 87, V17, 92, metro parades Vallcarca i El Coll- Teixonera).

NOUS PREUS
– Entrada individual: 2,35 €

– Entrada família nombrosa: 1,10 €
– Entrada a partir de les 18 h: 1,35 €
– Entrada per a grups: 1,85 €
– Majors de 65 anys: gratuït
– Titulars de targeta rosa: gratuït
– Menors d’1 any: gratuït
– Abonament setmanal 11,55 €
– Abonament mensual: 35,45 €.