Nova jornada de Comerç al Carrer per Nadal aquest dissabte 14 de desembre

Fotografia: David Ramon

Aquest dissabte 14 de desembre de 2019 els comerciants de Gràcia tornaran a sortir al carrer per donar la benvinguda a les Festes de Nadal. Així doncs les set associacions de comerciants com són: l’Associació de Comerciants del carrer Verdi, l’Associació de comerciants del Portal de la Llibertat, l’Associació de comerciants de Torrijos, l’Associació de comerciants de Travessera Centre, Puigmartí, l’ Associació de comerciants de Travessera de Gràcia-Casc Antic, l’Associació de comerciants de Torrijos i finalment l’Associació de comerciants del carrer Astúries han decidit celebrar una nova jornada al carrer.

El dissabte 14 de desembre a partir de les deu del matí i fins a dos quarts de nou del vespre, el comerç exposarà les seves millors propostes per a regalar per aquestes festes, a més durant tot el dia hi haurà diferents activitats lúdiques per a tots els públics i que han estat organitzades per associacions de comerciants.

Afectacions de trànsit |

Com ja és habitual, les diverses activitats al carrer comporten talls de vies on puguin circular els vehicles, en aquest cas el dia 14 es tallarà el trànsit als carrers, de Verdi entre C/ Biada i C/ Terol. a Travessera de Gràcia: entre Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla i també entre Torrent de l’Olla i c. Bailèn. Al C/ Ramón y Cajal: entre Torrent de l’Olla i C/ Torrent d’en Vidalet. Al voltant del mercat de la Llibertat: entre els carrers Benet i Mercader, Berga, Cigne, Oreneta, Sta. Eugènia, Sant Cristòfol, Sant Marc i Milton. També al C/ Torrijos: entre C/ Or i C/ Puigmartí. A Travessia de Sant Antoni: des de c/ Montseny, i finalment al carrer d’Astúries: entre Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla.

Altres carrers com per exemple M. de Déu dels Desemparats, Sant Gabriel i la Travessera de Gràcia podran patir modificacions de canvis de sentit en la circulació.