Nova edició del TEDxGracia 2016: Beats of Life.

tedxgracia2016

Un any més el TEDxGracia es torna a celebrar a Gràcia, el proper 12 de novembre al Teatre dels Lluïsos de Gràcia. Amb el leitmotiv Beats of Life (batecs de vida), l’acte estarà a càrrec d’onze ponents que reflexionaran al voltant de diferents moments de la vida, en base a la seva experiència personal i professional. L’educació, l’adolescència, el sexe, l’edat adulta, el desenvolupament professional, la maduresa i la mort. El camí de la vida està ple d’alts i baixos i transitem per societats amb llums i ombres. Som capaços d’experimentar móns virtuals però som incapaços d’acabar amb la desigualtat de gènere. Podem parlar amb persones a milers de quilòmetres però no som capaços de fer-ho amb la persona que viu a la porta del costat de casa.

Amb el TEDxGracia 2016: Beats of Life es recorrerà conjuntament el camí de la vida per replantejar-nos cada etapa amb ponències, tallers pràctics, cafès-col·loqui, networking i activitats diverses. L’esdeveniment pretén compartir idees generadores de canvi amb debats i espais de creació d’idees fruit de les sinèrgies entre els ponents i els assistents. 

L’acte tindrà lloc el dissabte 12 de novembre de 10h a 19h als Lluïsos de Gràcia. S’han programat 11 ponències en directe, des del testimoni d’un astrofísic que col·labora en projectes de Big Data al Banc Mundial, una xerrada amb una de les 75 dones més infuents de l’Estat, un llevador o un expert comediant que va superar el bullying amb humor, entre d’altres. Després de cada xerrada els assistents disposaran de l’espai amb els ponents per debatre i compartir idees i opinions.

A més a més també hi haurà 12 tallers de temàtiques diverses. Cada participant podrà realitzar-ne dos. Tot això amenitzat amb un concert a càrrec del grup Bonobos, càtering de menjar orgànic de proximitat i alguna sorpresa per part de l’organització. Pots consultar i trobar més informació a la seva web TEDxGracia.