Nova edició del concurs de Fotografia de la Festa Major amb premis de 300€

Fotografia: Arxiu TOT GRÀCIA

Aquest la Fundació Festa Major de Gràcia i el Taller d’Història de Gràcia tornen a posar en marxa el Concurs de Fotografia de la Festa Major de Gràcia, enguany la 24 a edició, en què hi haurà diverses categories, i diversos premis, un Primer premi valorat en 300 € i un diploma, un Segon premi valorat en 180 € i un diploma i un Tercer premi valorat en 120 € i un diploma.

Hi haurà també la menció Can Musons a la fotografia més festera, a la foto que representi millor aquest vessant tindrà un premi de 150 €. Per altra banda també hi trobarem la Menció de Can Musons a la fotografia més dolça amb 150 € de premi, i finalment a la Menció Can Musons a la fotografia més castellera amb un premi també de 150 €.

Cada participant podrà entregar d’1 a 3 fotografies, creació del mateix autor, hi hauran de tenir un mínim de 20 x 30 cm i un màxim de 30 x 40 cm, qualsevol altra mida quedarà fora de concurs. Les fotografies es poden fer en qualsevol tècnica en blanc i negre o de color i sempre en suport de paper fotoquímic de laboratori.

El termini de recepció de les fotografies serà del 28 de setembre al 22 d’octubre, i s’hauran d’entregar a l’edifici de Can Musons a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia; carrer de l’Alzina 9, de dilluns a dijous de 16 a 20.00 hores i els divendres de 10.00 a 13.30 hores. Trobareu informació més detallada en aquesta pàgina web.