Nova edició del Barcelona Districte Cultural a Gràcia del 15 de febrer al d’abril

Fotografia: Cedida

Un any més i durant els mesos de febrer, març i abril podrem tornar a gaudir d’una nova edició del Barcelona Districte Cultural, un projecte impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb l’objectiu d’acostar la cultura als barris. El centre cívic La Sedeta i el Centre Cívic El Coll – La Bruguera són els dos equipaments de Gràcia que n’acolliran programació. En total gaudirem de sis espectacles de música, teatre i circ i de tres projeccions de documentals musicals amb la col·laboració del Festival In-Edit. A més, des dels centres cívics s’organitzaran diferents activitats paral·leles que complementaran la programació.

La cinquena edició del Barcelona Districte Cultural s’estrenarà a Gràcia el divendres 15 de febrer amb doble ració: Laboratoria presentarà Una mujer fue la causa al Centre Cívic El Coll i el reconegut cantant Mazoni presentarà Cançons Robadesal Centre Cívic La Sedeta. Aquest concert anirà precedit per l’actuació d’un teloner escollit a través de convocatòria.

Els concerts seguiran amb Estación del Este i les seves Músiques en Trànsit. Teniu dues oportunitats per a gaudir d’aquestes melodies de l’Est d’Europa; al Centre Cívic El Coll el dissabte 2 de març i al Centre Cívic de La Sedeta el divendres 29 de març. La programació continuarà amb l’espectacle de circ, apte per tots els públics, Flou Papagayo de Mumusic Circus que serà representat a la plaça de La Sedeta el divendres 5 d’abril. Finalitzarem aquesta cinquena edició amb l’obra Black & Blue en la qual dos clowns ens proposaran assistir a un concert desconcertant el 12 d’abril al Centre Cívic El Coll.

Paral·lelament, La Sedeta acollirà tres projeccions del Festival In-Edit: Matangi/Maya/M.I.AMali Blues i Yo soy la rumba. La projecció d’aquest últim documental, dedicat a Peret, anirà complementada d’un taller de rumba per infants a càrrec del grup RumbaySon de Gràcia.