Nova edició de les «Nits Liles de Comerç i jazz a Gràcia» Els dies 15 i 16 de juliol de 2016.

nitsliles2016El divendres i dissabte 15 i 16 de juliol torna les Nits Liles a Gràcia, en aquesta ocasió en dues edicions i amb una forta presència del jazz en les dues jornades. Com ja fa tres anys, a les Nits Liles de Gràcia  les botigues ho celebraran amb un maridatge creatiu entre el comerç, la restauració i la cultura. Des de les 17.00 h fins a les 24 h, busqueu pels carrers dels més de 150 establiments i botigues que es vestiran de lila, deixeu-vos seduir per la màgia dels seus  tresors i celebreu amb elles la llum especial que envairà Gràcia.  Oferiran descomptes, regals, espectacles, sorpreses i, sobretot, creativitat. Tasta els millors pintxos, troba les millors ofertes i apropa’t als nostres establiments del barri.

I entre botiga i botiga, i fins a les dotze, petits escenaris repartits pels carrers liles ompliran de música intimista i càlida el nostre passeig .

Enguany, 7 grups de música jazz actuaran en 21 punts diferents de les zones amb comerços oberts: “Don’t Believe The Ad”, “Aram Montagut Trio”, “Sandra Artigas Duo”, “Merighi-Menrath Jazz”, “Dúo MoonHotClub”, “Henry Menrath Jazz Trío” i “Jazzdúo MoonHotClub”. Seran actuacions itinerants de 7 a 23 hores a l’Avinguda Vallcarca, plaça Lesseps, carrer Gran de Gràcia, Riera de Sant Miquel, Travessera de Gràcia, Verdi, Torrijos, plaça de la Vila, plaça del Diamant, carrer Astúries, Torrent de l’Olla, carrer Puigmartí i plaça Revolució.

En total, més de 150 botigues i establiments de tres barris de Gràcia,Vallcarca, Vila de Gràcia i Camp d’en Grassot, oferiran descomptes, promocions i sorpreses en dues de les nits més màgiques de l’any.

Carrers i places Liles |

Carrer Astúries, Bailèn, Goya, Guilleries, Torrijos, Milà i Fontanals, Gran de Gràcia, Puigmartí,  Ramon i Cajal, Verdi, Sant Pere Màrtir, Torrent de l’Olla, Travessera de Gràcia; plaça Nogués, plaça de la Vila de Gràcia, Avinguda  Vallcarca…

Tanmateix, enguany es farà un sorteig entre tots els participants que comprin a les Nits Liles de Gràcia. El premi serà 1.000 euros i una pluja de regals (1 bicicleta, 1 càmera de fotos, una estada per a dues persones a un balneari, sopars o entrades).

Des del Districte s’han editat uns programes amb mapes desplegables amb els punts a on els participants de les Nits Liles podran trobar les ofertes i descomptes dels comerços. A partir de dissabte es podran trobar als punts habituals.

Associacions de Comerciants que han participat en l’organització de les Nits Liles |

– Associació de Comerciants Nova Travessera

– Associació de Veïns, Veïnes i Comerciants de la Plaça del Diamant i entorn

– Associació de Comerciants Riera de Sant Miquel

– Associació de Comerciants La Nova de Torrijos

– Associació de Comerciants de la Plaça Vila de Gràcia i rodalies

– Associació de Comerciants i Artesants del Torrent de l’Olla

– Comerciants del carrer Astúries

– Eix Gran de Gràcia

– Associació de Comerciants Travessera Centre

– Associació de Veïns i Comerciants de la plaça Lesseps

– Associació de Comerciants del carrer Verdi de Baix i rodalies

– Associació de Comerciants La Nova de Torrijos de Baix

– Associació de Vallcarca i rodalies

– Associació de Comerciants del carrer Ramon i Cajal