Nova edició de “Barcelona, la millor botiga del món”.

Millor botiga del món logo

Un any més l’Ajuntament de Barcelona, posa en marxa els premis «Barcelona, la millor botiga del món”, on el petit comerç i de proximitat és el protagonista. Segons  l’Ajuntament aquests premis «tenen l’objectiu de contribuir a la dinamització i promoció de l’activitat empresarial comercial, així com a un millor coneixement del món del comerç de la nostra Ciutat»

Els Premis «Barcelona, la millor botiga del món», són el reconeixement formal del model comercial de Barcelona, un model de proximitat, que genera activitat econòmica però també integració social. És l’homenatge que l’ajuntament de Barcelona ret als comerciants que han donat impuls i continuïtat a aquest model, competitiu i atractiu, tant en l’àmbit local com internacional. Aquest esdeveniment, creat l’any 1997, s’ha consolidat com un autèntic punt de trobada dels protagonistes del sector i constitueix un important aparador i vehicle de projecció del comerç cap a la societat barcelonina.

Aquest any, 2015, se celebra la 18a edició del Premi, que busca distingir les iniciatives, les contribucions i els establiments comercials que el 2014 hagin incidit en la millora del sector comercial.

Enguany, el premi consta de vuit modalitats:

  1. Premi a la millor iniciativa empresarial comercial de l’any.                         
  2. Premi a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la ciutat.
  3. Premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció i el coneixement del comerç de la ciutat.
  4. Premi a l’establiment comercial.
  5. Premi al model comercial sostenible
  6. Premi “Comerç cultural de proximitat”
  7. Premi a l’accessibilitat en el  comerç
  8. Premi “Barcelona, els millors mercats del món”.

La data límit de presentació de candidatures per a la participació en la 18a. edició del Premi Barcelona, la millor botiga del món, és fins el 15 de juliol de 2015.

Podeu trobar-hi les bases de participació en el següent enllaç.