Nou període d’obertura per la sol·licitud de noves terrasses a Barcelona

Des d’aquest passat 16 de desembre de 2020 l’Ajuntament de Barcelona torna a posar en marxa un nou període de sol·licituds per a restaurants i bars per a poder demanar l’ampliació de les terrasses ja existents o bé per a poder tenir-ne de noves.

El funcionament és el mateix que ja es va utilitzar al mes de març en la primera convocatòria. Així doncs els responsables i per tant els titulars dels establiments han de sol·licitar les autoritzacions o ampliacions a través del portal de tràmits municipal. A més, l’Ajuntament hi ha habilitat un punt físic, per tant d’oferir atenció presencial personalitzada a la seu de l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) de Barcelona Activa, al carrer de Roc Boronat, 117. Qui vulgui també pot presentar les sol·licituds a través de les entitats del sector, les associacions de comerciants i dels eixos comercials, i hi ha disponible un web  amb la informació detallada.

Fa uns mesos ja es van consolidar les noves llicències d’ampliacions o bé de noves terrasses, tal i com explicava el TOT en aquesta notícia.