Nou èxit a la 5a Passejada en Roda petita d’aquest 2018.

Foto cedida per: Associació Catalana Síndrome X Fràgil

Aquest passat diumenge 18 de febrer de 2018 un any més i per cinqueva vegada l‘Associació Catalana Síndrome X Fràgil i La Salle de Gràcia, van convidar a tothom qui vulgués a participar en una nova edició de la Passejada en Roda petita pels carrers de Gràcia. Tot i les amenaces de pluja no van ser suficient per aturar l’empenta del teixit associatiu i d’entitats del barri. Tot i que les previsions eren desfavorables, el temps va aguantar i els més de 300 participants van poder gaudir de la jornada. 

Al llarg del matí i participants i amics i amigues es van acostar a impulsar el coneixement de la Síndrome i van Rodar pel barri. Seguidament, les activitats organitzades per La Nau Espacial, Xino Xano i Teixint Connexions, juntament amb el circuit muntat per l’Associació de Patinadors de Barcelona, van arrodonir una jornada. 

Des de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil, «volem agrair sincerament la participació de tots els voluntaris, pares, mares, germans, germanes, amics i amigues que es van acostar a ajudar-nos o a participar. També a tots els col·laboradors i patrocinadors que ens van brindar un vermut de primera i la oportunitat de poder repartir il·lusió a tots els participants. L’èxit és fruit del treball col·lectiu, impensable sense tots vosaltres» A més «Gràcies a les es bones crítiques rebudes per la iniciativa de la Roda Petita, així com les bones paraules dedicades als tallers i jocs, ens motiven per seguir endavant». 

Foto cedida per: Associació Catalana Síndrome X Fràgil
Foto cedida per: Associació Catalana Síndrome X Fràgil
Foto cedida per: Associació Catalana Síndrome X Fràgil