Nomenament d’Alberto Lacasta i canvis en el cartipàs del Districte de Gràcia.

consell plenariEl regidor del Districte de Gràcia ha nomenat el conseller del PSC Alberto Lacasta nou membre de la Comissió de Govern del Districte. El nomenament es produeix arran de l’Acord de govern d’esquerres per Barcelona signat el passat 25 de maig per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president del grup municipal del PSC, Jaume Collboni, que configura el nou cartipàs municipal de l’Ajuntament de Barcelona. Arran d’aquest nou nomenament, la Comissió de Govern també ha aprovat el nou cartipàs del Districte.

Com a nou membre del govern, Alberto Lacasta assumirà el Consell de l’Esport, del Comerç, de Comissió de treball d’infància, adolescència i joventut, i temes de Protecció Animal. Quants als equipamets, s’encarregarà del Consell de Radio Gràcia, del Consell rector de La Violeta i de l’Espai Jove La Fontana.

Amb les anteriors atribucions, el reordenament del govern ha comportat altres canvis entre els consellers. Així, Àngels Tomás i Gonzalo, de Barcelona en Comú, assumirà la Comissió de Nomenclàtor i altres temes de Memòria Històrica. I la consellera Clara Furriols, també de Barcelona en Comú, s’ocuparà de la Comissió de treball de solidaritat i cooperació.

Del nomenament d’Alberto Lacasta i de la reordenació del cartipàs que se’n deriva, se’n donarà compte en la part informativa del proper plenari del Consell de Districte de Gràcia que se celebrarà el 29 de juny.