Neix Graciacomerç.com nou aparador digital del comerç gracienc

Nova iniciativa a Gràcia que té com a objectiu digitalitzar i donar facilitats als comerços perquè des d’un clic els clients puguin trobar allò que volen i necessiten. La proposta de Graciacomerç.com és la d’una web i una app que ve de la mà de La Unió de Botiguers de la Travessera de Gràcia i Casc Antic. Fundada l’any 1984 l’entitat ha posat en marxa aquesta tardor una web en què es pretén que els comerços tinguin una nova eina moderna per a poder augmentar la seva visibilitat de negoci a Internet, i a traure nous clients a través del web i l’app.

Gràcia Comerç ofereix per als comerços que vulguen ser-hi, una pàgina web on s’hi troba una fitxa amb totes les dades de l’empresa, és a dir una fitxa personalitzada, visibilitat a Internet i a les seves xarxes socials, digitalització comercial, xarxes socials del comerç, i amb la possibilitat de realitzar videotrucades per a la venda del producte i servei, tots aquests serveis són els que entren a la primera fase del projecte, amb la posada en marxa del directori de comerços. En una segona fase els promotors tenen la intenció de poder instal·lar l’opció de market place, és a dir que els usuaris de la web  puguin fer les seves comandes i compres de forma senzilla i còmode.

La marca Gràcia Comerç |

Sota aquesta denominació s’engloba el nou projecte de l’associació de comerciants, tant des del seu format web per a ordinadors i tauletes com l’aplicació per a poder-hi accedir des dels telèfons mòbils. El logotip de color blau, i el disseny de la marca ha estat dut a terme per l’estudi de disseny gracienc Menage Design situat a la mateixa Travessera de Gràcia i que des de l’any 2006 desenvolupen marques tot i que el negoci familiar va iniciar el seu recorregut el 1870 i des de llavors fins al dia d’avui ha anat passant de generació en generació fins que Francesc Ribot va seguir les regnes del negoci.