#NanoTeatre es consolida amb una 2a edició.

Nano Teatre PORTADA

El cicle de teatre de petit format dels Lluïsos de Gràcia ha programat, aquesta primavera, una nova edició. Una comissió artística formada per Estel Solé, Ricard Farré i Lluís Hansen ha seleccionat les 16 propostes participants.  Així doncs el #NanoTeatre, el primer cicle de teatre de petit format de la Vila de Gràcia, ha convocat una 2a edició, que tindrà lloc els dissabtes 11, 18, 25 d’abril i 2 de maig. S’hi podran veure textos còmics, d’altres més tendres i, fins i tot, un micromusical. La convocatòria per participar al cicle ha superat la 1a edició: S’han rebut un total de 72 propostes entre les quals hi ha textos de Sabine Dufrenoy, Marc Torrecillas i Jordi Cervera, i actrius com Nausicaa Bonnín i Thais Blume.

En aquesta edició, la comissió artística que ha seleccionat les 16 obres participants està formada per Estel Solé, dramaturga, actriu i poeta; Ricard Farré, actor llicenciat en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre; i Lluís Hansen, professor de dramatúrgia i teoria del teatre de l’Institut del Teatre i el Col·legi de Teatre.

Cada dissabte es programaran 4 obres diferents de manera simultània i, cada una de les obres, es representarà 4 vegades entre les 20h i les 23:30h. D’aquesta manera, els espectadors podran triar si prefereixen veure una de les obres, dues, tres o totes quatre.

El preu de cada obra serà de 3€ i, en cas de voler veure les 4, serà de 10€. Entre funció i funció, el públic podrà gaudir d’una cervesa Moritz acompanyat d’alguns dels actors i actrius.

Les representacions es faran en espais molt reduïts, on hi caben 15 persones de públic: uns lavabos, un magatzem, una sala de reunions, unes golfes i una llibreria. Les entrades poden reservar-se online.

Com a novetat d’aquesta 2a edició, un dels textos participants passarà a formar part de la programació del Píndoles, Festival de Microteatre fora del Teatre.  La 1a edició de #NanoTeatre va tenir lloc el novembre del 2014 i va vendre un total de 1.200 entrades.