Música i visita guiada al Parc de la Creueta del Coll.

El cicle Música als Parcs, arribà el divendres dia 14 de juliol de 2017 al barri del Coll al districte de Gràcia. Aquest cicle se celebra a diferents parcs de Barcelona amb la voluntat de fomentar els jardins de la ciutat com a espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d’estiu.

En aquesta nova edició 2017 s’ofereixen 50 concerts de diferents estils, com ara música clàssica, jazz, blues, formacions corals i formacions d’escoles de música o orquestres. Hi actuen els músics i intèrprets seleccionats pel jurat en l’edició d’enguany: intèrprets de música que ofereixen concerts de petit format, quartets com a màxim. Tots els músics són majors de 16 anys i menors de 35 anys.

El Parc de la Creueta del Coll |

A Gràcia l’espai triat és el Parc de la Creueta del Coll, serà divendres 14 de juliol i comptarà amb una visita guiada a les 20.00 hores amb l’objectiu de donar a conèixer aquest espai, i finalment s’acabarà la vetllada amb música en viu a càrrec del grup Anouhom a partir de les 21.00 hores.

Cal recordar que les visites guiades tenen places limitades a 35 persones, i cal inscripció prèvia. Per reservar plaça, podeu fer-ho aquí. El dia de la visita s’ha d’estar 10 minuts abans de l’hora de començament al punt de trobada: Accés principal al parc, al Passeig de la Mare de Déu del Coll 77