Música als Parcs de Barcelona durant aquest trimestre.

musicaalsparcs

Els parcs i els jardins de Barcelona tornen a oferir el ja tradicional cicle de Música als Parcs durant els mesos d’estiu, amb la voluntat de generar maneres diferents de gaudir dels espais verds de la ciutat. En el cicle d’enguany, a part de les formacions seleccionades a la convocatòria anual de joves promeses de la música, també hi podreu trobar formacions que han estat proposades pels districtes per la seva qualitat, la seva vitalitat i l’empremta que han deixat als barris. Donar a conèixer aquestes formacions és un valor afegit, alhora que permet ampliar els estils musicals del programa que, fins ara, se centrava exclusivament en la música clàssica i el jazz.

Com a principal novetat, en aquesta edició del cicle de Música als Parcs, l’experiència de gaudir de bons concerts als espais verds es reforçarà amb un millor coneixement dels parcs i jardins on es duran a terme els concerts. Així, durant el mes de juliol es faran visites guiades prèvies en alguns espais amb l’objectiu de conèixer la història i la riquesa que amaguen molts d’aquests parcs i jardins de la ciutat, cosa que permetrà als participants tenir una experiència més completa.

El cicle també participarà en el Dia Internacional de la Música amb un concert especial que tindrà lloc el 21 de juny. Per saber l’indret on es farà i la formació que actuarà aquell dia caldrà estar ben atent al joc de pistes que es difondrà a través de les xarxes socials, on també trobareu informació ben diversa sobre aquest cicle de concerts als espais verds de Barcelona.

Música a Gràcia |

Al districte de Gràcia comptarem amb el concert de Joan Fort 4tet el pròxim dimecres 27 de juliol a les 21 hores, al Parc de la Creueta del Coll.

Joan Fort 4tet és un grup integrat per:
Lucas Martínez, saxo.
Joan Fort, guitarra.
Jort Terjwin, contrabaix.
Jordi Pallarés, bateria.

Podeu consultar el programa sencer a la secció d’adjunts i visitar la plana web oficial del cicle de Música als Parcs a la secció d’enllaços.