Mónica Toledo Guzmán, és guanyadora del cartell de la Festa Major de Gràcia 2018.

Mónica Toledo Guzmán guaynadora del cartell de la Festa Major de Gràcia 2018. Foto: Fundació Festa Major de Gràcia

Just el cap de setmana enb què es posaven punt i final als actes de celebració del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia, la Fundació Festa Major de Gràcia va descorbir als gracienquens la guanyadora del concurs de cartell de l’ediciño d’enguany. Així doncs el cartell guanyador del 25è Concurs del cartell de la Festa Major de Gràcia 2018, organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia, ha estat el de Mónica Toledo Guzmán. 

En un acte celebrat el cap de setmana a la plaça de la Vila de Gràcia, en els actes de cloenda del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia, es va donar a conèixer el cartell guanyador de l’edició d’enguany, obra de Mónica Toledo Guzmán. A partir d’aquest dilluns 28 de maig s’obrirà a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’espai Albert Musons carrer Alzina, 9, l’exposició d’una selecció de 30 obres seleccionades entre totes les presentades, que es podrà visitar de dilluns a divendres de les 17 a les 21 hores.

L’obra de Mónica Toledo Guzmán, ha estat elegida pel jurat com a millor cartell de la Festa Major de Gràcia 2018, entre prop de 150 obres presentades a concurs. El jurat també ha escollit un segon classificat, en l’obra de Maria Ferrer Font i un tercer en l’obra d’Erika Rossi, així com els deu cartells finalistes.