Millores tecnològiques als Castellers de la Vila de Gràcia.

Castellers de Gràcia app
La tecnologia arriba a tot arreu i al món casteller no n’és una excepció. Així doncs Els Castellers de la Vila de Gràcia han finalitzat la primera fase del projecte de millores tecnològiques que han d’ajudar a l’organització tant de l’equip tècnic com administratiu.
Aquesta primera fase es va iniciar a la temporada anterior amb el desenvolupament d’un programari que permet confirmar l’assistència als assajos mitjançant una tablet i facilita la tasca als equips de pinyes mostrant les persones presents i les seves possibles posicions. Durant el període de descans entre temporades s’ha implementat la confirmació d’assistència a les actuacions també mitjançant una tablet. I la darrera novetat d’aquesta primera fase ha estat l’app per a mòbils que es va presentar ahir i que permet avisar de l’assistència o no a assajos i actuacions des de qualsevol mòbil.
Castellers de Gràcia aplicació pc

Una segona fase del projecte que es desenvoluparà durant el 2016 permetrà millorar els processos relacionats amb la gestió de la colla. En aquesta segona fase es disposarà d’una nova web, una intranet a disposició dels castellers amb informació interna de la colla i on es podran gestionar les dades personals, una eina de gestió centralitzada a disposició de la junta i les diferents comissions de la colla i una millora de les funcionalitats de l’app.