Miguel Poveda inicia els actes de celebració de CASA SEAT per les Festes de la Mercè 2020

Fotografia ceidad: Casa SEAT

Aquest 2020 per primera vegada la CASA SEAT se suma la celebració de les Festes de la Mercè de Barcelona amb diverses activitats de petit format amb les quals desitja contribuir a promoure la cultura urbana de la ciutat. Una programació d’aforament limitat i repartida al llarg de tota la setmana amb la finalitat d’evitar aglomeracions i oferir cultura gratuïta, segura i de qualitat.

Així doncs el dilluns 21 de setembre la CASA SEAT obrirà les seves portes amb el programa especial dedicat a Miguel Poveda, una de les veus més interessants que ha donat el gènere del flamenc, també Premi Nacional de Cultura 2011 de Catalunya i Premi de la Càtedra de Flamencología de Jerez, entre altres. El 21 de setembre, el cantaor oferirà un concert gratuït en el qual el públic podrà gaudir del seu flamenc, la poesia, la cançó andalusa i fins i tot algunes de les seves composicions més recents. Pel qui vulguin assistir a aquest concert, podran reservar la seva entrada a través de la pàgina web de CASA SEAT a partir del dijous 17 de setembre.

El 22 de setembre, l’auditori de CASA SEAT acollirà una xerrada de Rémi Parmentier, pioner de l’activisme mediambiental i membre fundador de Greenpeace. En una cita única, l’actual director de la consultora Varda Group, una de les veus més rellevants en la lluita per la protecció dels oceans, oferirà als assistents les claus per a afrontar els pròxims reptes mediambientals i socials.

El dimecres 23 de setembre serà el torn d’Alba G. Corral, una artista visual en què les seves obres s’han exposat tant a Europa, com els EUA i fins i tot al Japó. Després del seu pas per festivals com el Sónar, el MUTEK o el Elektra de Mont-real, visitarà CASA SEAT per a oferir una innovadora performance audiovisual titulada «A taste of nature» en la qual explorarà nous llenguatges artístics combinant programació de codi, vídeo i música en directe.

I finalment el dijous 24 de setembre es convertirà en l’escenari de Clowntífics, una peça teatral promoguda per la plataforma de divulgació científica Big Van Ciència en la qual s’abordarà la lluita contra el canvi climàtic. Es tracta d’un espectacle de clown educatiu en el qual nens i nenes es convertiran en autèntics investigadors, pujant a l’escenari i realitzant experiments d’allò més divertits.