Més de 300 comerços graciencs s’adhereixen al primer market place del Districte

La plataforma de comerç en línia AGràciaHoTrobes.cat ja arriba als 300 comerços adherits, i a més s’hi han sumat diverses associacions de comerciants com les de Gran de Gràcia, Travessera de Dalt, Nova Torrijos de Baix, Vallcarca, Coll Amunt, Travessera de Gràcia Centre i Nova Travessera amb el 100% dels seus comerços associats. Per altra banda la mateixa plataforma també ha posat en marxa una campanya de suport als restauradors graciencs, es tracta d’un directori gratuït per als bars i restaurants amb servei de recollida i/o domicili dels seus àpats i menús mentre durin les restriccions del Govern de la Generalitat.

Per altra part l’Ajuntament del Districte ha decidit que subvencionarà una part de la quota dels comerços associats a través d’un contracte menor amb l’empresa impulsora del Market place www.agraciahotrobes.cat., després de la celebració del Consell de Comerç que es va celebrar el passat 17 de setembre, el Govern del Districte es va comprometre a donar suport a la plataforma, ens va marcar la premissa de contactar amb el nombre més gran possible d’associacions de comerços de Gràcia, per tal d’informar-les i convidar-les a formar part del projecte. Les associacions i els comerços associats havien de triar un dels dos projectes existents al districte per tal de rebre la subvenció d’una part de la quota, que consisteix en la quantia de 20€ per comerç.

Des de l’equip d’A Gràcia Ho Trobes ens expliquen «Hem treballat de valent durant les tres setmanes de marge que teníem per a poder complir amb els terminis de l’Ajuntament, i hem passat de 100 a 300 comerços associats que s’han adherit al nostre projecte. L’acció ha estat tot un èxit i a dia d’avui comptem amb la majoria d’associacions de comerciants del districte, a més a més d’un bon nombre de comerços independents».

També ens comenten: «Durant les setmanes vinents tots aquests comerços aniran entrant amb la seva pròpia fitxa al web, on hi tindran una col·lecció de fotos, descripció de serveis i productes, horari comercial, dades de contacte, ubicació a Google maps i enllaços al seu web i xarxes socials. Mentre acabem de treballar en la botiga en línia on graciencs i gracienques podran fer les seves compres al que ja es comença a conèixer com l'»Amazon de Gràcia», ja poden entrar al web i contactar amb els comerços que vulguin per a fer les seves reserves i comandes. També hi trobareu un directori creat expressament per als bars i restaurants de tot el districte que, malgrat estar tancats, ofereixen servei de recollida i/o entrega a domicili dels seus àpats i menús. Aquest directori és del tot gratuït mentre durin les mesures restrictives imposades pel Govern de la Generalitat».

El projecte |

A Gràcia Ho Trobes és un projecte gestat i dut a terme íntegrament a Gràcia, que té com a principal objectiu impulsar el comerç de proximitat online i offline, des de la perspectiva tant del comerciant com del comprador. Posa les eines necessàries a l’abast de tots els comerços, sigui quina sigui la seva realitat digital, i ofereix a l’usuari una experiència enriquidora, que alhora enforteixi els llaços entre veïns i veïnes i el seu comerç de proximitat.