Mercats i Fires de Nadal 2019 a Gràcia

Foto: Gràcia Solidrària

Els carrers de Gràcia s’omplen de llums de Nadal i també les places de Fires i Mercats per trobar el regal perfecte per a regalar.

Del 14 al 15 de desembre a la plaça de la Virreina podem gaudir de la Fira Solidària de les ONG de Gràcia, una fira organitzada per Gràcia Solidària que té com a objectiu conscienciar en aquestes dates d’un consum responsable. A més a la mateixa fira s’ha preparat diverses activitats on es pdorà conèixer d’aprop les iniciatives solidàries que es duen a terme des de Gràcia.

El diumenge 15 de desembre el Parc de la Creueta del Coll acollirà el Mercat de Nadal Coll Amunt! On participaran comerços del barri i també hi hauran cantades de Nadal, tallers i actuacions infantils.

Del 20 al 24 de desembre la plaça de la Revolució acollirà un any més el Mercat d’artesans de Nadal de la plaça Revolució, organitzat per l’Associació d’Artesans i Artistes Firaires de Gràcia on a més també oferiran tallers de demostració dels oficis artesans.

Finalment del 27 al 31 de desembre a la plaça del Sol podrem gaudir per quart any de Fira de Nadal de Gràcia del Joc i de la Creativitat, un espai pensat per a les famílies amb nens i nenes i adolescents de fins a 16 anys. Enguany hi podrem fer tallers creatius, veure espectacles familiars, jugar a jocs de taula, sessions de contacontes, tallers de risoteràpia o d’experimentació sonora per a nadons, pintacares, espai de circ, un racó d’intercanvi de joguines i un racó per a menuts (de 0 a 3 anys), i fins i tot un sorteig.