Market Moda sostenible i solidari amb La MaratóTV3, els dies 9,10 i 11 de desembre.

Fotografia: David Ramon.

Des d’aquest divendres dia 9 i fins diumenge 11, tenim una visita amb el Market Moda sostenible i solidari amb La Marató de TV3 que es du a terme a l’espai de Mezanina al carrer Ramón y Cajal 2 de Barcelona a Gràcia. En aquest market hi hi trobarem una gran varietat de productes, gràcies a les deu firmes de moda sostenible, que hi participen.

El market obrirà les portes aquest divendres de 18.00 a 21.00 hores i el dissabte i el diumenge ho farà des de les 11.00 i fins a les 21.00, recordant que l’entrada és lliure.

Les deu marques de roba sostenible que participen en aquest market són: bcn i punt, Dzueco, ingrid ventura, Kokoro DesignsJewelry, Monica Noguero + Walk on the Wild Side Bcn, Nuria Capellades, Nuria Serra Barcelona, Pqno, Vaya Tela Couture i Virginia Pioli Designs.

A més del market, també hi haurà activitats solidàries per a La Marató destinades als més petits de la casa, amb recollida de joguines, bústia de cartes per al Pare Noel, tallers de dibuix, música, exposició de pintures a càrrec de Laura Kwiatowski, degustació de productes, i el divendres i dissabte se celebrarà un sorteig d’un val per valor d’un 10% de descompte en la compra de qualsevol dels productes de les deu marques participants als market. El TOT Gràcia també hi col·labora com mitjà de comunicació oficial.

Fotografia: David Ramon.
Fotografia: David Ramon.
Fotografia: David Ramon.
Fotografia: David Ramon.
Fotografia: David Ramon.