Maria Teresa Calbó Angrill guanyadora del concurs del cartell de Sant Medir 2018

Aquesta setmana passada es va presentar el cartell de Sant Medir 2018 i per tant el guanyador 18è concurs de cartell de Sant Medir, que enguany l’ha guanyat Maria Teresa Calbó Angrill. Així doncs el passat dissabte 13 de gener es va fer l’acte de presentació del cartell guanyador de Sant Medir 2018 al local d’assajos dels Castellers de la Vila de Gràcia, l’obra guanyadora va ser presentada sota el pseudònim PAPARU18 i ens mostra un cartell de colors vius on uns caramels, protagonistes indiscutibles de Sant Medir, prenen formes humanes.

Recordem que Maria Teresa Calbó Angrill també va ser finalista al concurs de Sant Medir i guanyadora del concurs de cartell de la Festa Major de Gràcia de l’any 2017, on des de TOT en el seu moment parlàvem amb ella en aquesta entrevista.

Sant Medir 2018 se celebrarà com cada any el pròxim 3 de març, on els carrers i les places de Gràcia s’ompliran de gent i canalla, per a rebre les colles de Sant Medir amb la seva cercavila en què els romeus i romeves obsequiaran de caramels ben dolços al públic assistent.