Lubricants, olis i gels de massatge refrescants per l’estiu.

Cada època de l’any té les seves joguines preferides. Ara, en plena calor, tots suats i amb els ànims en positiu fixats en les vacances, la bona temperatura i els aperitius de vespre… la cosmètica eròtica té tendències pròpies. Avui us repassem quines!

Amb gust de fruita fresca: tot el dia mengem fruita, que sigui sucosa i que ens tregui la set. Albercocs, síndries, melons o fruites tropicals… La tendència als gels i lubricants és la mateixa. Proveu els lubricants Nuei de massatge amb gust a coco o síndria i que incorporen l’efecte calor, per donar més sensacions a les dues parts de la parella. Brutals… I si teniu massa xafogor i l’efecte calor no us ve de gust, podeu quedar-vos amb el lubricant gust a guarannà, però sense cap efecte.

Efecte refrescant: un gamma clàssica de lubricants són aquells que tenen o bé efecte calor, o bé efecte fred. Per l’època en que som, hi ha ganes d’utilitzar l’efecte fred. Però si voleu una novetat en el mercat, no deixeu de provar el líquid vibrador amb efecte fred. Està tenint un èxit bestial i les sensacions que proveeix són fortes i gustoses: si te’l poses al llavi, per exemple, al cap de 3 minutets et semblarà que el teu llavi briva i tindràs un refrescant sensació.

Si per contra, creus que l’efecte calor-fred pot ser una aposta interessant, et recomanem el gloss de llavis de Bijoux, te’l pots posar per anar de marxa i no es nota, perquè és exactament igual que els voluminitzadors labials professionals. I què guanyes? Potenciar el fregament i disparar les sensacions. I és compatible amb les zones íntimes.

Roba fora! No totes les pràctique sexuals són còmodes de fer en totes les estacions de l’any. Per exemple, un massatge cos a cos, de cos complet, és difícil de fer en ple hivern a no ser que adequem l’espai com si fos una sauna… Però ara, amb nits que freguen els 30 graus, un massatge de cap a peus i tots nus és ideal. I per fer-ho del tot bé, utilitza el gel de massatge Nuru, un gel que potencia el tacte de la pell de la teva parella.

A l’aigua de cap! I si alguna cosa relacionem amb l’estiu són els banys, per això no podíem deixar-vos de parlar dels banys de Geishes de Shunga. Molt fàcils de preparar, obres la caixa, verteixes el contingut a la banyera i en 5 minuts el bany serà replet de perles de color, plenes d’aigua, que formen un gel cremós on adentrar-te…

 Per Marta Molas d’amantis Gràcia.