L’obra «Davant la jubilació» arriba al Teatre Lliure de Gràcia del 13 de gener al 5 de febrer de 2017.

«Davant la jubilació» és un text fonamental del dramaturg en llengua alemanya Thomas Bernhard basat en fets reals. És el «retrat d’una família intoxicada pel virus de la mutació actual del nazisme; uns germans enclaustrats en una existència familiar falsificada, en una presó estreta i asfixiant creada i custodiada per ells mateixos», en paraules del director del muntatge, el polonès Krystian Lupa.

La funció, esta inspirada en el cas real d’un jutge de qui va trascendir el passat nazi, transcorre durant el dia de l’aniversari de Heinrich Himmler, cap de les SS. Segons Lupa, és una via per portar a la llum el virus del feixisme que tots portem dins.

El text esta interpertat per Marta Angelat, Mercè Aránega i Pep Cruz, aquest espectacle és una coproducció entre el Teatre Lliure i Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt, en el marc del qual es va estrenar el passat mes d’octubre. El podreu veure en cartell al Teatre Lliure de Gràcia del 13 de gener al 5 de febrer de 2017.