Lluïsos Teatre convoca residències artístiques.

Teatre Lluisos

L’entitat Els Lluïsos de Gràcia, oferirà sales d’assaig a companyies emergents que necessitin un espai per fer créixer el seu projecte teatral. Els espectacles s’estrenaran al nou Lluïsos Teatre i formaran part de la programació estable de la sala. Lluïsos Teatre ha obert una convocatòria de residències artístiques pel curs 2015-2016, dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i necessitin un espai per assajar. D’entre les propostes rebudes, es seleccionaran 3 muntatges per participar a les residències. El període per presentar propostes està obert des d’ara i fins el 10 de juny. El juliol es donaran a conèixer els noms dels projectes escollits. Les companyies disposaran de 3 mesos d’assaig a les noves instal•lacions de l’entitat i de suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà els mesos de març, abril i juliol de 2016. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.

Lluïsos Teatre es troba actualment en  un procés de rehabilitació per adaptar les instal•lacions a la normativa vigent. La nova sala s’inaugurarà aquesta tardor amb dos objectius: reafirmar-se com a sala especialitzada en titelles i convertir-se en un obrador de teatre jove. L’aposta per les residències artístiques ha sorgit d’una necessitat plantejada per joves creadors en diverses ocasions. Per aquest motiu, donar-hi resposta s’ha convertit en una de les prioritats del nou Lluïsos Teatre. El projecte neix amb una voluntat de continuïtat al llarg dels propers cursos.

Totes les novetats de Lluïsos Teatre poden seguir-se a través dewww.lluisosteatre.cat, facebook.com/lluisosteatre itwitter.com/lluisosteatre.