Lluís Pasqual dirigeix les lectures d’El cosidor, La ronda.com i Les tres germanes al Teatre Lliure de Gràcia

Aquesta temporada, el Tetare Lliure vol seguir tenint un contacte directe amb el públic, i per aquesta raó presenten tres lectures dramatitzades a la preparació de les quals podrà assitir qualsevol espectador: durant uns dies, aquest podrà veure com neix un espectacle assistint a les primeres sessions i presenciant el que s’anomena «treball de taula» en una companyia teatral, tot plegat sota la direcció de Lluís Pasqual.

El cosidor |

La primera obra és «El cosidor»de Jean-Claude Grumberg, una peça que se situa en un taller de costura a França acabada la segona Guerra Mundial i que tracta sobre com aprendre a viure després de l’Holocaust. Està interpretada per tres noies de la Kompanyia Lliure, Clàudia Benito, Raquel Ferri i Júlia Truyol, juntament amb Carme Fortuny, Jaume Madaula, Lluís Marco, Albert Ribalta, Diana Torné i Rosa Vila, i es podrà veure els dies 17, 18 i 19 de novembre.

La roda.com |

La segona és «La roda.com» de Bruno Fornasari, una versió contemporània del clàssic de Schnitzler La rondaon, en lloc dels soldats i els nobles de la Viena del 1900, hi trobarem icones de la nostra actualitat com ara el guanyador d’un reality show obligat a fer de gigoló, la professora d’institut enamorada del seu alumne i les noietes disposades a qualsevol sacrifici per fer carrera. Interpretada pels joves de la Kompanyia Lliure, es podrà veure l’1, 2 i 3 de desembre.

Les tres germanes |

La darrera lectura en la qual es podrà assistir serà la de «Les tres germanes» de Txékhov. La Kompanyia Lliure i Oreig Canela, Carme Fortuny, Jaume Madaula, Lluís Marco, Lluís Marquès, Albert Ribalta, David Selvas i Diana Torné ens traslladaran a la Rússia prerevolucionària i al tedi de la seva classe privilegiada, representada per les filles del general Prózorov, els dies 15, 16 i 17 de desembre.