Llenceria: destapar-se a la tardor!

llenceriatardorGràcia és un bon barri per anar de botigues de roba. Podem trobar de tot: des de les grans marques de sempre, aquelles que estan a tots els barris de la ciutat i també a molts països del món; fins a botigues de roba molt cuidada: roba vegana, roba reciclada, roba orgànica i ecològica…

Avui us proposem fixar-vos en un altra tipus de roba. Aquella roba que no és la més visible del món, però que és prou important. La llenceria (eròtica). És un tipus de roba que poca gent veurà, però que pot fer que una vetllada sigui un èxit o una trobada grisa. És un tipus de roba que no tothom pren en consideració, però que poc a poc, va entrant a les nostres calaixeres privades… Avui us proposem algunes peces que us enamoraran. Entreu, passeu i sigueu discrets:

Bates sexies: passejar-se per casa pot ser una les accions quotidianes més glamuroses del dia. Amb poca roba, amb llenceria fina i una bata delicada o plena de transparències, es pot pujar la temperatura de qualsevol estança de la casa.

Portalligacama: un clàssic que ha perdut una mica de volada. Les nostres àvies en van vestir, segurament, més que nosaltres. Però emproveu-vos-en un! La portalligacama s’adapta qualsevol mitja i a qualsevol llenceria i li dona a la situació un toc molt picantó.

Conjunts de tres peces: La roba interior femenina més coneguda són bàsicament dues peces: calceta i sostenidor. Són forces les dones que combinen aquestes dues peces i porten els anomenats «conjunts». Però encara hi ha una altra peça que pot animar més la festa: el portalligacama. En botigues eròtiques com amantis Gràcia trobareu conjunts de tres peces sexies i còmodes.

Bodis: aquesta peça és un clàssic femení en roba eròtica. Es tracta de lluir una tela que sol cobrir tot el cos: tors, braços, cames… però deixant a al vista tot el cos. Com? Solen estar fets de malla, que permet veure així el cos de la dona. Els bodies es molt versàtils ja que el material del que estan fets és elàstic, pel que s’arrapa molt bé al cos i sempre queda bé: sigui una molt prima, grassoneta, amb pit, sense, amb cul o sense.

Llenceria masculina: en la nostra societat heteropatriarcal, sovint el plaer està associat al cos de dona. Però alerta! Per homes també hi ha un munt de possibilitats en roba interior íntima. Podreu trobar calçotets, eslips, tangues, bodis, roba de làtex, roba de BDSM… Només cal trobar les peces que us poden encaixar i estimular.

Tangues: menys és més. Segurament aquesta premissa agradarà a moltes de les nostres lectores. Per a ells, els recomanem calcetes petites però elegants, que deixaran al descobert el cos tal i com és, però aportant un toc de carisma i escalfor.

Disfresses: i per als més divertits, no podien faltes les disfresses. A les botigues eròtiques trobareu les disfresses clàssiques (cambreres, infermeres, policies…) però també d’altres disfresses innovadores com conjunts de Nadal, el trajo de Batwoman o un trikini de militar…

Làtex per al/les hardcores: el làtex és un material molt especial. Abans de vestir-lo has de conèixer bé les seves característiques. En primer lloc, és un material que queda molt ajustat al cos, el que crea una sensació de calor intensa que moltes persones busquen. Aquesta calor contraresta amb el fred que s’aconseguirà al treure’s la peça, una sensació calor-fred que és part del joc sexual. Per altra banda, també has de saber que al vestir una peça de làtex necessitaràs líquid abrillantador si el que vols és que el vestit et llueixi brillant. Vestir làtex és quasi un must en el món BDSM.

Per Marta Molas damantis Gràcia.