«L’hostal de l’amor» aquest cap de setmana teatre al Centre Moral

Aquest cap de setmana, dissabte 17 i diumenge 18 de juliol de 2021, la Companyia de Vers Retrobat sota la direcció de Pere Sagristà, fa la seva preestrena en exclusiva al teatre d’El Centre de l’obra «L’hostal de l’amor» de Ferran Soldevila.

L’hostal de l’amor és una filigrana escènica a partir d’una de les estructures argumentals més velles que l’anar peu: amor versus desamor; importades – aquesta vegada – de la vella Commedia dell’Arte italiana. Els seus personatges principals, que ens recorden – explícitament i implícita – a Pierrot, a Colombina, a l’Arlequí, al Capità Espantall…, s’entretenen evadint-se de la realitat i voletejant per al regne de la fantasia i la melanconia; fonamenten la seva singularitat en la pura sensualitat imaginativa. El llenguatge que hi és emprat, farcit de subtils agudeses, és amb versos de distintes mides: alejandrins, decasíl·labs, octosíl·labs… En definitiva, una meravellosa peça sorgida de l’ingeni fèrtil del l’historiador Ferran Soldevila.

La podreu veure el dissabte, 17 de juliol a les 20:00 hores, i el diumenge, 18 de juliol a les 18:00 hores, podeu comprar la vostra entrada a través d’aquesta web.